fbpx

Vabila za krst

sodobna in elegantna vabila za krst otroka

Vabila za krst kot s Pintaresta

Povabite družino in prijatelje na krst svojega dojenčka s čudovitim dizajnom iz naše kolekcije brezplačnih predlog za vabila.


V kolekciji Petra Design imamo brezplačne dizajne, s katerimi lahko sveti krst svojega dojenčka spremenite v čudovit dogodek.


Možna je tudi izdelava vabila glede na vaše želje.

Vabila za krst_Za punčko_Petra Design
Vabilo za sveti krst_Za fanta_Petra Design
Univerzalno vabilo za krst_Petra Design
Univerzalna vabila za krst_Petra Design

KATERO JE VAŠE NAJLJUPŠE KRSTNO VABILO?

Krst je poseben dan za vašega malčka. Na ta dan so sprejeti v Cerkev in postali del krščanske skupnosti. To je vesela priložnost, ki jo praznujemo z družino in prijatelji.


Krstna vabila Petra Design – Galerija

Modro vabilo za krst z kuvertom_Petra Design
vabilo za krst

Kakšen je pomen svetega krsta?

Sveti krst je zakrament, po katerem vernik s polaganjem rok in molitvijo apostola prejme dar Svetega Duha. To je dan, ki ga je treba praznovati z družino in prijatelji. Z upoštevanjem teh preprostih nasvetov lahko poskrbite, da bo krst vašega otroka res nepozaben dogodek.

Kaj vse je treba napisati na vabilo za krst?

Sledi nekaj informacij, ki jih morate vključiti v krstno vabilo: polno ime otroka, ki bo krščen, imena otrokovih staršev, botrov in starih staršev, ime gostiteljev krsta, če nista starša, datum in čas krsta, kraj krsta

Kaj pomeni biti boter na krstu?

Boter je nekdo, ki obljubi pomoč pri vzgoji otroka, zlasti ko gre za vero. Vloga botra je pomagati staršem vzgajati otroka v katoliški veri. Otroku služijo kot duhovni vodnik in opora. Boter naj bo nekdo, ki je dejavno vključen v njihovo versko pot.

Home » Vabila za krst

Blog at WordPress.com.

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko