fbpx

Napisi za poroko

Čudoviti napisi za poroko v istem dizajnu kot vaša poročna vabila

Napisi za poroko: poročno vabilo, menu kartica, številka mize, imenska kartica_Petra Design
napisi za poroko: poročno vabilo, menu kartica, številka mize, imenska kartica

Poročna dekoracija ustvari vzdušje poročne slovesnosti, zato mora vsekakor biti v skladu z vašimi željami in željami vašega izbranca ali izbranke.


Poročni meni

Poročni meni je ena izmed etiket dekoracije vaše poročne mize in je NEPOGREŠLJIV sestavni del vsake poroke. Petra Design oblikuje elegantne in čudovite menijske kartice.


Menijske kartice so na voljo v dveh velikostih: 99 × 210 in 110 × 160.

napisi za poroko – menijska kartica 99 x 210

Kartice za sedežni red

Poročne kartice z imeni za sedežni red pomagajo gostom najti svoje mesto. Prilagodite svoje poročne kartice s svojimi poročnimi barvami in imeni gostov.


Napisi za poroko Petra Design vključujejo kartice z imeni v velikosti 50 × 100.

Po dogovoru so mogoče tudi druge velikosti.

napisi za poroko – kartice za sedežni red – imenske kartice

Add a testimonial from someone who loves your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

— Jane Doe

Add a testimonial from someone who loves your services. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

— Jane Doe

napisi za poroko

napis “Dobrodošli

& sedežni red

Napis »Dobrodošli« Petra Design.

Pozdravite svoje goste s čudovitim napisom dobrodošlice.

Napis »Dobrodošli« na A3 foto papirju, z okvirjem ali brez.

Okvir je na voljo v treh barvah: beli, zlati in barvi lesa.


Napis »Dobrodošli svatje« lahko dobite v enem od 50 brezplačnih dizajnov v enakem slogu kot poročna vabila.

Napis za poroko Petra Design – sedežni red za goste na poroki. Razpored miz s točno določenim sedežnim redom gostov na poroki.

Tabla sedežnega reda na A3 foto papirju, z okvirjem ali brez.

Številke miz

Številke poročnih miz so postale bonton pri dekoraciji. S pomočjo številk miz pomagate svatom lažje najti svoje mesto na vaši poroki.


Številke poročnih miz so na voljo v dveh različnih velikostih: 148 × 148 in 110 × 160 mm.

Poleg kartic s številkami miz lahko naročite tudi stojala – za vsak poročni slog!

številke miz v zlatnem okvirjo

ostali napisi za poroko

A report soon followed that Mr. Bingley was to bring twelve ladies and seven gentlemen with him to the assembly.

Napisi za poroko GALERIJA

komplet napisa za poroko


zakaj služijo napisi za poroko

vse kar morate vedeti

NAPISI SO DEL BONTONA

Vaše poročne kartice in napisi so ena prvih priložnosti, ki jih imate, da nastavite ton za vaš veliki dan. Bo vaša poroka formalna ali priložnostna? Zabavno in igrivo ali klasično in romantično? Ne glede na to, kateri slog izberete, mora vaša poročna pisarna odražati vas in vašega zaročenca kot par.

Obstaja veliko različnih vrst poročnih kartic in napisov, zato je lahko težko vedeti, kje začeti. Da bi vam pomagali, smo sestavili seznam vseh različnih vrst poročnih pisalnih potrebščin, ki jih morda potrebujete, ter nekaj nasvetov, kako izbrati popoln apartma za vaš veliki dan.


VRSTE KARTIC IN NAPISA ZA POROKO

Kartice za snubilo družice:

Te kartice so zabaven način, da svoje najboljše prijatelje prosite, da vam stojijo ob strani na vaš veliki dan. Izberite dizajn, ki odraža vaš osebni slog, in ne pozabite vključiti sladke note, ki izraža, kako zelo jih imate radi in jih cenite

Shranite datumske kartice:

Te kartice izidejo 6-8 mesecev pred datumom vaše poroke in vaše goste opozorijo, kdaj morajo začeti brisati svoje koledarje. Vključite vse pomembne podrobnosti, kot so vaša imena, datum poroke in lokacija. In če načrtujete destinacijsko poroko, poskrbite, da boste vključili tudi informacije o potovanju

Vabila za fantovščino/dekliščino

Čas je, da se sprostite in proslavite pred velikim dnem! Ta vabila dajejo ton epskemu večeru z vašimi najbližjimi prijatelji. Poskrbite, da boste vključili vse pomembne podrobnosti, kot so datum, ura in lokacija zabave, pa tudi morebitno temo ali kodeks oblačenja, če obstaja.

Programi slovesnosti

Ti programi sporočajo gostom, kaj se dogaja med slovesnostjo, in so tudi odličen način, da vključite malo osebnega pridiha. Vključite stvari, kot so vrstni red dogodkov, vsa branja ali molitve, ki bodo izrečene, in imena vseh, ki sodelujejo na slovesnosti (kot je vaša poročna zabava).

Knjiga gostov

To je cenjen spominek, na katerega se boste ozirali v prihodnjih letih, zato se prepričajte, da izberete nekaj posebnega. Knjiga gostov je tudi odličen način, da gostje pustijo svoje dobre želje vama kot paru.

Place Cards

te sporočajo gostom, kje naj sedijo med sprejemom. Če ste še posebej ustvarjalni, jih lahko oblikujete celo sami! Prepričajte se le, da vsaka kartica vključuje ime gosta in številko mize, da ne bo zmede na veliki dan.

Številke miz

Še en način, da gostom pomagate najti svoj sedež! Ti so lahko preprosti in skromni ali bolj dodelani – odvisno je od vas!

Šrevilke miz_Dizajn poročnih vabil v enem stilo_Petra Design

Meniji

dajte gostom predogled, kaj bodo jedli na recepciji s temi karticami menijev. Lahko jih natisnete sami ali jih daste izdelati strokovnjakom – v vsakem primeru bodo vaši mizi dodali kanček prefinjenosti.

Napisi za poroko_menu za poroko

Poročni pozdravni napis

To je eden izmed naših najljubših načinov, da vašemu velikemu dnevu dodate osebno noto! Znaki dobrodošlice so običajno nameščeni blizu vhoda na vašo slovesnost ali sprejem, tako da gostje vedo, da so na pravem mestu. Poleg tega so odlična priložnost za fotografiranje!

Napis Dobrodošli svatje za poroko

Thank You Cards

Ko je praznovanja konec, je čas, da pošljete zahvalo za vsa ta čudovita darila! Izberite voščilnice, ki se ujemajo z vašimi shranjenimi datumi ali drugimi poročnimi tiskovinami za skladen videz – ali pa se popolnoma izven teme, če želite nekaj edinstvenega! Ne glede na pot, ki jo izberete, se prepričajte, da vsaka kartica vključuje iskreno sporočilo, ki izraža vašo hvaležnost vsakemu posameznemu gostu.

POročna zahvala za goste
Je lahko tudi poročni meni prilagojen po meri?

Seveda. Za vsako menijsko kartico lahko ustvarimo voščeni žig z vašimi začetnicami ali pa dodamo mini kartico z imenom gosta. Možnosti so različne!

Kakšne so možnosti glede kartic za sedežni red?

Kartice za sedežni red lahko pripravimo v več velikostih, z enostranskim ali obojestranskim tiskom, samostojne ali navadne. Pri dekoraciji mize in kartic z imeni gostov lahko kartice visijo s kozarca ali ležijo na darilu za gosta.

Kakšne so barve okvirja za napis »Dobrodošli svatje«?

Trenutno imamo v ponudbi okvirje bele, zlate, črne barve ali barve lesa. Če želite okvir drugačne barve, nam to sporočite – vedno lahko nabavimo tudi okvirje drugačnih barv.

Najraje bi naročila vse skupaj, vendar še nimam sedežnega reda gostov.

Nič zato. Naročite in plačate lahko vse skupaj, končnega tiska sedežnega reda pa se bomo lotili, ko boste imeli slednjega pripravljenega. Sedežni red vam bomo v tem primeru poslali ločeno od poročnih vabil in drugih kartic.

Home » Poroka » Napisi za poroko

Blog at WordPress.com.

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko