fbpx

Poročne tiskovine – seznam kartic ki ih rabite na poroci!

Poročne tiskovine so nepogrešljiv del poročne dekoracije! Oglejte si, katere tiskane materiale potrebujete za Vaš čudovit dan in zakaj Vam poročni organizator lahko veliko pomaga!

Poročne tiskovine_Menu kartice za poroko
menu kartice za poroko
Tiskovine za poroko_Menu in ptevilke miz
menu kartice & številke miz

Načrtovanje poroke naj bo za vas čas veselja in sreče, ne stresa in solz! Zato vam svetujemo, da v kolikor ne želite najeti načrtovalca porok, razmislite o vsaj delni razbremenitvi obveznosti načrtovanja in izvedbe.

Čeprav se vam bo na začetku, preden vas bodo zasuli vse obveznosti, zdelo, da vse zmorete sami, boste hitro ugotovili, da je nekatere stvari bolje prepustiti strokovnjakom.

Prepustite izdelavo poročnih tiskovin strokovnjakom

V letih dela smo imeli veliko povpraševanj nevest, ki so želele, da jim izdelamo določen dizajn, ga pošljemo v vektorski obliki, da lahko dodatno obdelajo in spremenijo detajle ter ga seveda natisnemo pri njih. lastni stroški. Več kot polovica se jih je po določenem času vrnila s prošnjo, da na koncu naredimo vse namesto njih.

Zakaj? Ker sta ugotovila, da domača izdelava ni nujno tudi kakovostna izdelava in da poročne tiskovine izgubijo zamišljeno eleganco in vtis svečanosti, ki jo predstavlja poroka. Potem pa sta ugotovila, da je šlo za veliko več truda, kot sta mislila prej in da oblikovalsko izobraževanje ni bilo zaman.

In na koncu so pri nas lahko dobili vse, kar so potrebovali, od kvalitetnega papirja, lepe svilene pentlje, zlatotiska, kuvert in vse to usklajeno in hitro na voljo, kar je skrajšalo čas iskanja istega.

Neverjetno olajšanje je vedeti, da ste najeli strokovnjaka, ki bo poskrbel za vsak del postopka, vključno z dolgočasnimi in dolgotrajnimi nalogami sestavljanja, naslavljanja in žigosanja vsakega poročnega vabila. Tako ste lahko prepričani, da je vsaka podrobnost narejena do popolnosti, saj ste za to plačali, kajne?


Tukaj smo, da vam olajšamo in odstranimo eno nalogo s seznama opravil, ne pa da vam “vzamemo denar”!

Petra Design

Preden sploh začnete ustvarjati poročno vabilo, poskrbite, da imate jasen seznam vseh poročnih tiskovin, ki jih potrebujete, kajti na koncu dneva so vabila le začetek obveščanja vaših gostov o popolnem dnevu njihovih sanj. Sledijo podrobnosti, ki jima bodo olajšale iskanje poročnega prizorišča, vodenje čez dan, obdarovanje, oblačenje, pomoč pri gibanju po poročnem kraju in ostali organizacijski elementi.

Tiskovine pred poroko


• Vabila za zaroko
• Kartica Ali boš moja botra / Ali boš moj boter?
• Vabilo za fantovščino / dekliščino
• Poročna vabila
• Kuverte za poročna vabila (znotraj in zunaj)
• Informacijske kartice – Kartice s poročnimi podatki

Tiskovine za poročni dan


• Napis Dobrodošlice
• Napis za sedežni red
• Tabla z vrstnim redom obreda
• Kartice s številkami miz
• Kartice za sedežni red gostov – imenske kartice
• Bife kartice
• Meni kartice
• Dodatne oznake – smer gibanja ipd., nevesta, ženin…
• Različne nalepke ali kartice za zahvalo gostom
• Knjiga gostov

Tiskovine po poroki


• Poročne zahvale
• Kuverte za poročne zahvale


Želite Check Listu tiskovin za poroko brezplačno?


Vabila za vse priložnosti: korenine in zgodovinsko presoja

Vabila za vse priložnosti so del vsakdana in so neizogiben del pomembnih trenutkov v našem življenju, kot so krst, poroke, rojstni dnevi in drugi prazniki. A kje se skriva njihova zgodovina in korenine? Korenine vabila – tradicija Vabila segajo v antično Grčijo in Rim, kjer so uporabljali papirnate ali pergamentne listine, da bi povabili ljudi…

Vabila za poroko – 5 vprašanja & odogovora za neveste!

Najlepše ideje za vabila za poroko: kako narediti vabilo, ki bo očaralo vaše goste? Poročna vabila so pomemben del vsakega poročnega dne, saj so prvi vtis, ki ga vaši gostje dobijo o vašem poročnem dnevu. Če želite, da vaša poročna vabila očarajo vaše goste, je pomembno, da so lepa in privlačna. Ena od najlepših idej…

Poročna spletna stran – TOP trend 2023

Poroke so se spremenile skozi čas in z njimi tudi načini pošiljanja poročnih vabil. V zadnjih letih se vse bolj uporabljajo digitalna poročna vabila, ki omogočajo hitro in enostavno pošiljanje informacij o poroki gostom. Ena od najbolj priljubljenih oblik digitalnih poročnih vabil je spletna stran za poroko. Poročna spletna stran je enostaven in intuitiven način…

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: