fbpx

Oblikovanje poročnih vabil & 3 razlogi zakaj najeti oblikovalca

Oblikovanje poročnih vabil prepustite oblikovateljo!

Želite popolna poročna vabila, vendar ne bi plačali za prvovrstne storitve? V tem članku vam predstavljamo tri razloge, zakaj bi delo pri izdelavi poročnih vabil vseeno prepustili profesionalcem.

Oblikovanje poročnih vabil_Oblikovalec_gr=afično oblikovanje vabil_Petra Design
oblikovanje poročnih vabil

Bodimo realni: koliko od celotnega proračuna za načrtovanje in organizacijo poroke mladoporočenca v resnici porabita za poročna vabila? Niti 10% celotnega proračuna! Poročna obleka, poročna dvorana in poročni fotograf so tri najdražje stvari, ki si jih morate in želite privoščiti.

In poročna vabila? Karte na mizah, ki služijo kot dekoracija, pa tudi kot organizacijski element? Številke tabel so nepomembne? Kartice z imeni niso bonton?

Ustavimo se za trenutek. Če res želite, da je vaša poroka na nivoju, da se vaši gostje počutijo pomembne, saj ste jim ta dan podrobno organizirali; če želite, da je prva stvar, ki jo prejmejo na vajin veliki dan (poročno vabilo), le vpogled v to, kar jih čaka, potem se malo potrudite in povečajte proračun za izdelavo poročnih vabil in čestitk na vsaj 15 %.

Si ne želiš čez 10 let videti teh čudovitih odtisov v svojem poročnem albumu in biti presrečna, ker so bili popolnoma v stilu z vsem na poroki? Si res ne želite popolnega poročnega vabila?

komplet tiskovin za poroko - oblikovanje poročnih vabil & kartic v enem dizajno_Petra Design
komplet tiskovin za poroko – oblikovanje poročnih vabil & kartic v enem dizajno

Predstavljamo vam tri razloge, zakaj je najem oblikovalca tiska za vaša poročna vabila nedvomno ena od prioritet po zaroki.

1. Zmanjšajte stres pri oblikovanjo poročnih vabil


Obstaja več razlogov, zakaj je najem oblikovalca še vedno pomemben. Ne samo, da je treba spremljati toliko podrobnosti, ampak je lahko stres, ki ga lahko povzroči, preprosto prevelik.

Ko ste zaposleni s svojim življenjskim slogom in nimate razkošja, da bi porabili čas za vse podrobne vidike načrtovanja vaše poroke in želite, da je vse usklajeno in pravočasno, bi morda želeli razmisliti o tem, da bi pustili službo na poroki. vabila strokovnjakom.

Namesto stresa naj se ljudje, ki se ukvarjajo s tem delom, posvetijo izdelavi vaših poročnih vabil, medtem ko se vi ukvarjate z drugimi vidiki organizacije poroke ali preprosto uživate.

2. Oblikovalci vedo, kaj in kako glede oblikovanja poročnih vabil


Oblikovalci tiskovin naredijo tisto, za kar bi vsak dan porabili veliko več časa in truda, da bi vaše vabilo izpadlo lično, ne pa WOW. Točno vedo, kaj gre skupaj, katere barve, kateri motivi, kje je morda vaša ideja nekoliko pretirana ali česa manjka. Vaše misli in želje znajo prevesti v dejanja.

V naši ponudi lahko na primer naročite paket poročnega vabila, kuverte za vabilo in voščenega pečata ter izberete barvo kuverte, motiv pečata itd. To pomeni, da si lahko v okviru ponujenega paketa izberete svoj stil poročnih vabil (ki so že vnaprej določeni s strani oblikovalca kot nezgrešljive kombinacije).

V vsakem paketu imate ponujene dizajne, ki so vključeni v ceno tiska poročnega vabila. V bistvu vam ponujamo kombinacijo svobode izbire in vklopa v tematiko vaše poroke z vnaprej premišljenimi možnostmi.

Dizajn poročnih vabil_Oblikovanje_Petra Design
dizajn / oblikovanje poročnih vabil

Med ugotavljanjem vseh podrobnosti, zagotavljanjem, da so vsi naslovi pravilni, dvojnim preverjanjem imena vsakega gosta za črkovalne napake in preprosto odločitvijo o videzu, ki bo v celoti zajel, kako bo izgledal vaš veliki dan – lahko se zlahka izgubite.

In nepogrešljiva in pomembna podrobnost, to je, da oblikovalci vedo, katere materiale uporabiti pri izdelavi, vam ponudijo kvaliteten tisk in skrbno izbran papir za poročna vabila.

Ravno zato mora biti najem oblikovalca poročnih vabil na samem vrhu seznama opravil po zaroki.

3. Naredi sam poročna vabila nikoli ne izpadejo tako, kot bi si zares želeli

Ne zadovoljite se s spletno programsko opremo Naredi sam, zaradi katere si boste natrgali lase, saj z njo nikoli ne gre vse tako gladko. Prednost naročila pri oblikovalcu je strokovnost, natančnost in preprost pristop v komunikaciji.

Zagotovo želite s poročnimi vabili navdušiti svoje prijatelje, mamo, babico in sorodnike. Toda če jih naredite sami, morda ne boste izbrali najboljšega papirja za tiskanje, tako da bo vtis zmanjšan.

Na vaš poročni dan si zaslužite najboljše, vključno z naročanjem poročnih vabil brez stresa.Vabila za vse priložnosti: korenine in zgodovinsko presoja

Vabila za vse priložnosti so del vsakdana in so neizogiben del pomembnih trenutkov v našem življenju, kot so krst, poroke, rojstni dnevi in drugi prazniki. A kje se skriva njihova zgodovina in korenine? Korenine vabila – tradicija Vabila segajo v antično Grčijo in Rim, kjer so uporabljali papirnate ali pergamentne listine, da bi povabili ljudi…

Vabila za poroko – 5 vprašanja & odogovora za neveste!

Najlepše ideje za vabila za poroko: kako narediti vabilo, ki bo očaralo vaše goste? Poročna vabila so pomemben del vsakega poročnega dne, saj so prvi vtis, ki ga vaši gostje dobijo o vašem poročnem dnevu. Če želite, da vaša poročna vabila očarajo vaše goste, je pomembno, da so lepa in privlačna. Ena od najlepših idej…

Poročna spletna stran – TOP trend 2023

Poroke so se spremenile skozi čas in z njimi tudi načini pošiljanja poročnih vabil. V zadnjih letih se vse bolj uporabljajo digitalna poročna vabila, ki omogočajo hitro in enostavno pošiljanje informacij o poroki gostom. Ena od najbolj priljubljenih oblik digitalnih poročnih vabil je spletna stran za poroko. Poročna spletna stran je enostaven in intuitiven način…

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: