fbpx

Kontakt Petra Design

Ponedeljek
9:00 am – 2:00 pm
Torek
9:00 am – 2:00 pm
Sreda
9:00 am – 2:00 pm
četrtek
9:00 am – 2:00 pm
Petek
9:00 am – 2:00 pm
Sobota
Closed
Nedelja
Closed

POLITIKA

POSLOVANJA

Cene

Opći pogoji internetne trgovine http://www.petradesign.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o zaščiti potrošnikov (ZVPot-UPB2) in v skladu z veljavnim slovenskim zakonodajo.

Vse cene na spletni strani http://www.petradesign.si navedene so v eurih (EUR), končne so cene – PDV se ne obračunava na podlagi stavka 1. člena 94. Zakona o porezu na dodano vrednost (nismo obveznici PDV-a) in se lahko spreminjati brez prejšnje najave.

Cene in popusti vrijede v trenutku naročila. Razdoblje veljavnosti posebne ponudbe je lahko časovno omejeno in posebej je označeno na vidnem mestu v naši spletni trgovini.

NAROČANJE

Naročite lahko preko spleta vsak dan od 0.00 do 24.00 ali nam v primeru posebnih želja pišete na info@petradesign.si. Facebooka ali Instagrama. Ko nas kontaktirate preko nekaterih socialnih strani in se dogovorimo o splošnem naročilu, potrditvah in podrobnem dogovoru glede plačila, nadaljujemo z delom preko elektronske pošte.​ Na e-mail/inbox nam pošljite imena in/ali fotografije želenih izdelkov, količino, rok izdelave, ki bi vam ustrezal in ustrezne podatke.

Naročila, prejeta od ponedeljka do petka do 12. ure, bodo obdelana v 1-2 delovnih dneh. Najdaljši rok za dostavo izdelkov, ki jih je treba prilagoditi, je 15 delovnih dni. V primeru, da izdelka ob oddaji naročila ni na zalogi ali potrebujemo več časa za pošiljanje, vas bomo o tem predhodno obvestili po elektronski pošti.

Glede na zgornje povpraševanje vam bomo pripravili ponudbo in jo poslali na vaš e-mail. Po vidnem plačilu vam po e-pošti pošljemo grafično pripravo po vaši želji iz e-pošte. Če ste z grafično pripravo zadovoljni, pošljemo vabila/tiskovine v tisk. Če želite spremembe grafične priprave, bomo spremembo naredili pred tiskom *upoštevajte, da je v ceno vključena samo ena manjša grafična sprememba (kot je slog pisave, barva, velikost ali majhna sprememba dizajna). Pošljemo vabila za tisk, dogovorimo se za rok dostave. Vabila pošljemo na vaš naslov – priporočeno prek POŠTA SLOVENIJA.

Minimalna količina za naročilo posamezne voščilnice je 30, kar pomeni, da morate naročiti vsaj 30 poročnih vabil ali vsaj 30 voščilnic.

*Besedilo, ki ga želite natisniti, nam pošljite na e-pošto, vtipkano v besedilo e-pošte ali v nek digitalni dokument (word, beležnica …), iz katerega lahko kopiramo besedilo. Pazljivo preglejte besedilo, ker ZA SLOVNIČNE NAPAKE NE ODGOVARJAMO. Napake, ki jih naročnik ne opazi in se odkrijejo po končni potrditvi grafične priprave, bodo popravljene in dotisnjene na stroške naročnika.

DOSTAVA & POŠILJANJE

Vse izdelke, naročene v spletni trgovini, vam pošljemo preko Pošte Slovenije/Pošte Hrvaške – najkasneje v 14 delovnih dneh. Poštnina je določena posebej ob nakupu izdelka in je odvisna od teže paketa.

Naročila pošiljamo priporočeno in jih lahko pričakujemo v treh delovnih dneh od odpreme.

Naročila pošiljamo po vsej EU. Stroške dostave nosi kupec in se obračunajo na dan ponudbe po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (z naslova sedeža podjetja)/ po veljavnem ceniku hrvaške pošte ( po mestu Zagreb). Vabila in tiskovine pošiljamo izključno priporočeno z možnostjo sledenja pošiljke. V primeru, da paketa iz kakršnegakoli razloga ne prevzamete in se paket vrne na naš naslov, se vam zaračuna ponovno pošiljanje po veljavnem ceniku poštne storitve. Stroški pošiljanja težjih paketov ali artiklov, ki jih pošiljamo pod “lomljivo”, so višji, vendar boste o tem obveščeni ob naročilu.

Plačilo

Predplačilo. Plačilo poteka preko spleta ob nakupu, zato boste po nakupu samodejno prejeli informacijo o načinu plačila. Ali v primeru naročila po elektronski pošti preko elektronske pošte. Nakup izdelka je potrjen v trenutku, ko je plačilo vidno na našem računu.

Plačilo se izvede na račun, katerega podatke prejmete v sklopu naročila. Pogodba o nakupu in prodaji izdelkov in storitev je sklenjena v trenutku, ko je denar viden na računu, do takrat pa niti vi niti Petra Design s.p. nimate nobenih pravnih obveznosti do vas. Od trenutka, ko je denar viden na našem računu, se zavezujemo, da vam bomo dogovorjeno naročilo dostavili v dogovorjenem roku.

Varstvo osebnih podatkov

Petra Design s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov. Prejete osebne podatke bo podjetje hranilo za nedoločen čas, posredujete pa jih preko kontaktnega obrazca. Podjetje bo osebne podatke uporabljalo izključno za namene izpolnitve naročila in ostale potrebne komunikacije.

Upravitelj spletne strani podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če uporabnik ali kupec v času dostave na naslovu ne bo dosegljiv).

Ne odgovarjamo za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Izredno posredovanje osebnih podatkov bo razkrito le, če je tako obveznost predpisana z zakonom ali v dobri veri, da je tako ravnanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletnega mesta http://www.petradesign.si.

Kontakt Petra Design_5 stars
kontakt petra design 5 stars
Home » Kontakt Petra Design

Blog at WordPress.com.

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko