fbpx

13 praktičnih nasvetov kako odabrati vabilo na poroko!

Vabilo na poroko je zelo pomemben del poročnega načrtovanja in organizacije, zato Vam donosimo korisne nasvete!

NAveti za vabilo na porko_Petra design
nasveti – vabilo na poroko


Drage moje bodoče neveste!
Če ste čisto na začetku načrtovanja poroke in iščete poročna vabila, preberite to objavo do konca. V njem vam prinašam nekaj nasvetov, na katere morate biti pozorni pri izbiri in izdelavi poročnih vabil.


Nasveti pri izbiri vabila na poroko

1. Pred izbiro dizajna poročnega vabila določite stil vaše poroke, ki bo prežel celotno dekoracijo in dal vaši poroki poseben ton.

2. Določite osnovno barvno paleto, ki jo želite imeti na svojih poročnih vabilih in drugih tiskovinah.

3. Oblikovanje poročnih vabil uskladite z oblikovanjem ostalih poročnih kartic in napis (številke miz, voščilnice z imeni, pozdravni napis itd.).

4. Podrobnosti o izbiri pisave za tisk prepustite oblikovalcu, če niste povsem prepričani, kaj želite.

izbira pisave za vabilo za poroko

5. Pred končnim tiskom preverite besedilo in se prepričajte, da vam je všeč. Preverite tudi slovnične napake, za katere oblikovalci/tiskarji ne odgovarjajo.

6. Naročite več vabil od predvidenega števila, saj vas dodatno tiskanje stane več in si ustvarite dodaten nepotreben stres.

7. Pravočasno naročite vabila. Upoštevajte “višjo silo” pri oblikovanju, tiskanju ali celo pošiljanju. In poskrbite, da jih pravočasno dostavite svojim gostom, da vas obvestijo o njihovem (ne)prihodu.

8. Ne zapravite veliko denarja za vrhunske papirje za poročna vabila (razen če si tega res ne želite. Za odličen izgled vabila sta zaslužna dizajn in kakovost tiska.

9. Vabila ne prenatrpajte s podatki, izgledalo bo neurejeno in zmečkano, raje nekaj več denarja namenite za informativne kartončke za vaše goste, na katere lahko natisnete vse dodatne informacije, povezane s samo poroko.

enostavno besedilo za vabilo na poroko

10. Jasno morata biti vidna datum poroke in imena mladoporočencev.

11. Velikost in oblika sta zgolj stvar estetike in okusa – pravil ni.

12. Kuverta je pomemben del vabila, saj daje poročnemu vabilu dodatno eleganco.

temno zelena kuverta in vabilo na poroko z paus papirjem in voščenim žigom

13. Oseba, ki ste se ji odločili zaupati izdelavo vašega poročnega vabila, ni sovražnik, ki bi vam želel vzeti denar, temveč oseba, ki vam želi pomagati pri preprosti in modri odločitvi, ki se ji reče izbira poročnega vabila 😊Vabila za vse priložnosti: korenine in zgodovinsko presoja

Vabila za vse priložnosti so del vsakdana in so neizogiben del pomembnih trenutkov v našem življenju, kot so krst, poroke, rojstni dnevi in drugi prazniki. A kje se skriva njihova zgodovina in korenine? Korenine vabila – tradicija Vabila segajo v antično Grčijo in Rim, kjer so uporabljali papirnate ali pergamentne listine, da bi povabili ljudi…

Vabila za poroko – 5 vprašanja & odogovora za neveste!

Najlepše ideje za vabila za poroko: kako narediti vabilo, ki bo očaralo vaše goste? Poročna vabila so pomemben del vsakega poročnega dne, saj so prvi vtis, ki ga vaši gostje dobijo o vašem poročnem dnevu. Če želite, da vaša poročna vabila očarajo vaše goste, je pomembno, da so lepa in privlačna. Ena od najlepših idej…

Poročna spletna stran – TOP trend 2023

Poroke so se spremenile skozi čas in z njimi tudi načini pošiljanja poročnih vabil. V zadnjih letih se vse bolj uporabljajo digitalna poročna vabila, ki omogočajo hitro in enostavno pošiljanje informacij o poroki gostom. Ena od najbolj priljubljenih oblik digitalnih poročnih vabil je spletna stran za poroko. Poročna spletna stran je enostaven in intuitiven način…

barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: