fbpx

Dusty Pink na poroki ?! S kakšnimi barvami kombinirati

Dusty Pink – Zakaj je umazano roza tako priljubljena barva na porokah,? Katere barve se ji najbolje podajo? In zakaj jo boš oboževal tudi ti!

dekoracija poročne mize – dusty pink barvna kombinacija

Barve so močno komunikacijsko sredstvo, ki vpliva na naše razpoloženje in čustva ter na to, kako se doživljamo. Topel spekter barv, če je dobro kombiniran, lahko prebudi udobje, toplino, občutek nežnosti. Roza odtenki so sami po sebi igrivi, romantični, ženstveni in čutni. Zato so na porokah zelo pogosto izbira roza odtenkov.

Umazano roza je intenzivno romantična in prefinjena barva, ki dopolnjuje veliko različnih barv in je idealna kot možnost za barvno shemo na vaši poroki.

Petra Design

Dusty Pink

Eden od odtenkov roza in zelo priljubljena Dusty Pink. Umazano roza je mešanica roza in vijolične, manj bleščeča kot drugi odtenki roza, a mistično združena, da daje bogato noto elegance in umirjene mističnosti. Morda je nostalgična, vendar je najpogosteje povezana z ljubeznijo in romantiko.

poročna obleka
dusty pink poročni šopek

Umazano roza se lahko lepo kombinira z drugimi nevtralnimi toni, a tudi svetlimi, kot sta bordo ali mornarsko modra. Je popolna izbira tako za zlate odtenke, ki jih želite ustvariti s poročno dekoracijo, kot za tiste, ki imajo raje srebrno noto dekorativnega sijaja.

Dusty Pink – popolna barva za vzbujanje občutkov magije in romantike! Vzbuja strast in ustvarja romantično vzdušje.

Petra Design

Dusty Pink & Burgundy

Bordo simbolizira ambicijo, bogastvo in moč ter je pogosta izbira pri okrasitvi hiš plemiških družin.

Dobro se poda k odtenkom sive, kot sta svetlo siva ali ogljeno siva. Odlično se poda tudi k turkizni, zlato rumeni in umazano roza.

Je popolna izbira za jesensko-zimske poroke, saj vnese toplino v dekorativne elemente in ustvari toplo in močno čustveno okolje, ne da bi zmotilo romantično noto poroke. V kombinaciji z umazano rožnato barvo je treba paziti, da umazano roza še vedno prevladuje v količini dekorativnih elementov, saj je bordo po videzu močnejša, zato bi zlahka, če je pretiravana, imela nasproten učinek.

Dusty Pink & Burgundy

Bolj prefinjena in resna kot prava rdeča, je Burgundija barva, ki jo navdihuje vino iz istoimenske regije Francije.

Petra Design

Kombinacija Dusty Rose & Burgundy se odlično dopolnjuje z osnovno belo barvo, če pa želite dodati pridih glamurja, izberite zlate okrasne predmete, ki bodo na malenkostih ustvarili pravi zaklad.

Dusty Pink & Gold

Zlata barva je barva razkošja, dosežkov, zmagoslavja in uspeha. Je simbol kraljevega razkošja, bogastva, moči in denarja.

Petra Design

Ker je zlato odtenek rumene in oranžne barve, se dobro ujema z naravnimi barvami, kot sta zelena in modra, in če ga okrasite s črno, povečate dozo razkošja. Zlata barva v kombinaciji z umazano roza barvo poudari njeno romantiko in jo spremeni v bogato vibracijo čustev.

Oglejte si vse poročne lokacije – med njimi je zagotovo ena prava Vašo poroko!

Dusty Pink & Gold

Zlata barva je pogosta izbira dekoracije na porokah, saj je simbol blaginje, bogastva in dobrega zdravja.

Verjame se, da ljudje, ki izberejo to barvo, pričakujejo bogato prihodnost in so optimistični.

Zlata barva je povezana tudi z božanstvom, ki je neposredno povezano s soncem, kar je zlata barva!

Dusty Pink & Navy Blue

Temno modra je precej vsestranska barva, ki se lahko na poroki odlično kombinira z različnimi odtenki, od zelene, bele, sive, umazano roza, zlate, srebrne do rumene.

Mornarsko modra je pogosta barvna izbira za ženinovo obleko, katere videz dopolnjuje umazano roza ali bel rever!

Petra Design
Dusty Pink & Navy Blue

Temno modra barva na porokah je vsekakor priporočljiva za ljubitelje vodnih površin, saj ta pesem spominja na globok, modri ocean. Ali pa za ljubitelje vesolja, katerih mističnost je lahko vaše vodilo za okrasitev vašega popolnega dneva.

Dusty Pink & Greenery

Kot v naravi je ena najboljših barv za kombiniranje roza odtenkov zelena. Gozdna zelena je pomirjujoča barva, ki izžareva naravo in naravne elemente. Povezana je z okoljem in najljubša kombinacija božičnih okraskov in zunanjih poročnih okraskov.

Zelenje je odlična izbira za poroko, ki ji želite dodati noto naravnega in preprostega, a očarljivega sloga. V zadnjih letih je izrecno priljubljena in modna. Zelenje z različnimi variantami cvetja bo na vaši poroki videti fenomenalno.

Vse več je vabil na poročno vabilo v stilu Greenery in celih kompletov tiskovin, s katerimi bo dekoracija poročnih miz izžarevala čudovito naravo.

Gozdno zelena in umazano roza – bujen stil vaše poroke!

Petra Design

Zeleni slog uporablja vse naravne in lepe liste, kot so praprot, sivka, žajbelj, bršljan, rožmarin, evkaliptus, usnjeni listi, pušpan in razne druge okrasne trave.

Listi so prav tako zaželeni kot rože, da poročnemu dekorju dajo noto romantike, svež edinstven slog, morda boho ali rustikalno temo.

Dusty Pink & Silver

Srebrna barva je brezčasna barva, s katero vse druge barve dobijo svoj čar! Je odličen partner v vseh odtenkih. Zaradi svoje elegance in prefinjenosti je priljubljena izbira na porokah.


barve za porko besedilo za poročno vabilo cena poročnih vabil dusty pink izbira poročnih vabil kuverte za vabilo papir za poročno vabilo poročna dekoracija poročno vabilo tiskovine za porko

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: