fbpx

Kakše so povprečne cene vabila za poroko?

Kako se gibljejo cene oblikovanja & tiska vabila za poroko?

Cene vabila za poroko se gibljejo zelo široko, od 0,50 evra na vabilo do 10,00 evra na poročno vabilo.


Na ceno poročnega vabila vpliva veliko dejavnikov, ki so odvisni izključno od vaših želja, izbir in finančnih možnosti.

Petra Design


Pri ponudnikih poročnih vabil boste našli tudi različne pristope prodaje. Ko torej odprete spletne strani in pogledate navedene cene poročnih vabil, še ne pomeni nujno, da je to končna cena vabila.

Nekateri dobavitelji vabilu postavijo visoko ceno, da bi pritegnili vašo pozornost, potem pa ugotovite, da morate plačati veliko za tisk posameznega poročnega vabila in/ali doplačati za oblikovanje poročnega vabila.

To bi pomenilo, da je najnižja prikazana cena na spletni strani v bistvu samo cena materiala, torej papirja za vabilo na poroko. Seveda imajo različni ponudniki različne pristope, zato boste pri nekaterih dobili idejno rešitev brezplačno, če bo količina presegla določeno številko. In druge podobne možnosti trženja.


Na kratko: na ceno vabila za poroko vpliva kakovost papirja, kakovost tiska, stroški grafične priprave, dodatne spremembe, število vabil, določeni detajli, individualni pristop itd.

Petra Design

Na koncu je najbolj pomembno, koliko v resnici želite plačati za svoja poročna vabila. Tudi cenejši so lahko videti zelo elegantni in elegantni, če so narejeni na dober način.

Na splošno pa velja pravilo “Več denarja, več glasbe”.


V naši ponudbi so navedene cene vabila za poroko končne cene, z vključenim grafičnim oblikovanjem, z vključenim tiskom & skrbno izbranim kvalitetnim papirjem. Vse spremembe, ki jih želite, niso vključene v navedeno ceno poročnega vabila, ampak se obračunajo po navedenem ceniku.

vabilo za poroko – emerald green

Kaj vpliva na ceno izdelave vabila za poroko?

  1. Kakovost papirja

  2. Kakovost tiska

  3. Stroški grafične priprave

  4. Dodatne spremembe dizajna

  5. Število vabil

  6. Določeni dodatki (voščeni žig, saten trak….)

Koliko bodo stala moja vabila na poroko?

“Koliko bo stalo vabilo?” je eno izmed prvih vprašanj, ki si jih zastavijo pari, ko načrtujejo poroko, vprašanje je upravičeno, saj so vabila eden glavnih načinov, kako boste dali ton vaši poroki. Vendar preprostega odgovora ni, saj se stroški povabila lahko zelo razlikujejo glede na številne dejavnike. Oglejmo si nekaj stvari, ki bodo vplivale na ceno vaših zlobnih povabil.


Kakovost papirja vabila na poroko


Ena od stvari, ki bo vplivala na ceno vaših vabil, je kakovost papirja. Če izberete kakovostnejši papir, bo to zagotovo povečalo skupne stroške. Zavedati pa se morate, da bo vaše vabilo eden vaših najtrajnejših spominov na tisti dan, zato se splača malo odšteti in dobiti nekaj, kar vam je res všeč.

Kakovost tiska vabila na poroko


Drugi dejavnik, ki bo vplival na ceno vabila, je kvaliteta tiska. Če želite nekaj, kar je videti resnično razkošno in vrhunsko, boste morali plačati za višjo kakovost tiskanja. Vendar pa obstaja veliko cenovno ugodnih možnosti tiskanja, ki vam še vedno lahko zagotovijo čudovite rezultate. V sodelovanju s tiskarno poiščite nekaj, kar bo ustrezalo vašemu stilu in proračunu.

Stroški grafičnega oblikovanja


Če ne delate z vnaprej pripravljenim dizajnom vabila, morate upoštevati stroške grafičnega oblikovanja. Tu vam sodelovanje s strokovnjakom lahko pride zelo prav, saj vam bodo pomagali ustvariti osupljivo vabilo, ki se bo popolnoma ujemalo z vašo celotno estetiko. Strokovne storitve seveda nekaj stanejo, zato jih upoštevajte v proračunu, ko načrtujete vabila.


Dodatne spremembe

Ko se odločite za obliko in oddate naročilo, boste morda želeli nekaj spremeniti. Morda želite spremeniti barvno shemo, vendar dodati dodaten element, na primer trak ali voščene pečate. Te spremembe bodo neizogibno povečale skupne stroške povabila, zato jih že na začetku upoštevajte v svojem proračunu.

Kot lahko vidite, obstaja kar nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na to, koliko bodo stala vaša zlobna povabila. Vendar naj vas to ne odvrne – obstaja veliko načinov, kako prihraniti denar pri vabilih, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost, temveč stil.

Najpomembneje je, da najdete nekaj, kar vam je všeč, in da začnete načrtovati zgodaj, da boste imeli dovolj časa, da vse uredite tako, kot mora biti!}


Vabila za vse priložnosti: korenine in zgodovinsko presoja

Vabila za vse priložnosti so del vsakdana in so neizogiben del pomembnih trenutkov v našem življenju, kot so krst, poroke, rojstni dnevi in drugi prazniki. A kje se skriva njihova zgodovina in korenine? Korenine vabila – tradicija Vabila segajo v antično Grčijo in Rim, kjer so uporabljali papirnate ali pergamentne listine, da bi povabili ljudi…

Vabila za poroko – 5 vprašanja & odogovora za neveste!

Najlepše ideje za vabila za poroko: kako narediti vabilo, ki bo očaralo vaše goste? Poročna vabila so pomemben del vsakega poročnega dne, saj so prvi vtis, ki ga vaši gostje dobijo o vašem poročnem dnevu. Če želite, da vaša poročna vabila očarajo vaše goste, je pomembno, da so lepa in privlačna. Ena od najlepših idej…

Poročna spletna stran – TOP trend 2023

Poroke so se spremenile skozi čas in z njimi tudi načini pošiljanja poročnih vabil. V zadnjih letih se vse bolj uporabljajo digitalna poročna vabila, ki omogočajo hitro in enostavno pošiljanje informacij o poroki gostom. Ena od najbolj priljubljenih oblik digitalnih poročnih vabil je spletna stran za poroko. Poročna spletna stran je enostaven in intuitiven način…

Leave a Reply

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: